De selectieprocedure

Solliciteren: een snelle procedure

Als je jezelf herkent in ons profiel of mocht één van de vacatures op onze site je aanspreken, dan maken we graag kennis met je. We streven ernaar om een sollicitatieprocedure snel, en dat wil zeggen, binnen drie weken te hebben afgerond. Hierbij zijn de gesprekken ook buiten reguliere werktijd in te plannen.

Bij vragen over vacatures en onze mogelijkheden neem je contact op met onze afdeling HRM (0182 573 211 of personeel@mitopics.nl).

Het eerste gesprek

Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures, dan ontvangen we graag een korte motivatie en je CV. Op basis hiervan nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Hierin willen we veel van jou weten maar we stellen ons ook graag verder aan je voor. We gaan ervan uit dat jij net zoveel vragen hebt aan ons als wij aan jou.

Het tweede gesprek

Er volgt een tweede gesprek indien we wederzijds het gevoel hebben dat het klikt. Tijdens dit gesprek ontmoet je enkele leden van het team, zodat je nader kennis kunt maken met je eventueel toekomstige collega’s. Ook gaan we in dit gesprek graag dieper in op jouw kennis en ervaring aan de hand van cases en voorbeelden. Dit geeft jou ook een goed beeld van onze werkzaamheden.
Wanneer er dan de spreekwoordelijke ‘klik’ is, zullen we je een marktconforme aanbieding doen, die recht doet aan je ervaring en achtergrond.

Solliciteer nu