Gezondheidszorg

Veel zorginstellingen staan aan de vooravond van grote IT-trajecten (bijvoorbeeld de invoering van een EPD of een management informatiesysteem), terwijl de budgetten in de gezondheidszorg steeds meer onder druk staan. Risicoreductie en hogere efficiency bij IT-investeringen zijn vereist.

Daarom is een strategische blik op IT belangrijker dan ooit. Mitopics ondersteunt daarbij. Wij combineren onze kennis van de gezondheidszorg met onze jarenlange ervaring op het gebied van IT. Binnen Mitopics is een brede kennis aanwezig van gangbare oplossingen, werkwijzen en softwarepakketten rond onder meer Ziekenhuis Informatiesystemen, Elektronische Patiëntendossiers, roosterplanning, HRM-systemen en financiële administratie, inclusief benodigde infrastructuur.

Als onafhankelijk IT-adviesbureau begeleidt en adviseert Mitopics zorgpartijen bij informatievoorziening en automatisering. Wij richten ons op ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorginstellingen, geestelijke gezondheidszorg en branche-organisaties.

Neem voor meer informatie contact op met Richard Heijne den Bak.

Richard Heijne den Bak

Contact: 

Teamleider IT-vernieuwingsteam en senior consultant, gespecialiseerd in
strategie, voorstudies, programma van eisen, pakket- en partnerselectie, voorstudies, second opinions en Europese aanbesteding.
Neem contact op met Richard.