Onderhandeling

Een goede deal als succesfactor voor uw project

Mitopics kan onderhandelingen voeren met uw wederpartij of u begeleiden bij het aangaan van de onderhandelingen met uw wederpartij. Juist doordat Mitopics zowel aanbieders als afnemers als opdrachtgevers heeft, weet Mitopics als geen ander wat de belangen en (on)mogelijkheden van betrokken partijen zijn en wat gebruikelijk is in de branche.

Het afspreken van een reële prijs, het overeenkomen van het gewenste serviceniveau of het verbeteren van de dagelijkse afspraken; Mitopics helpt u om net wat meer uit uw contractonderhandelingen te halen. Door onze gecombineerde juridische, IT-inhoudelijke en bedrijfskundige expertise aan de onderhandelingstafel te brengen, borgt u een deal die recht doet aan het belang van uw business, technisch realistisch en juridisch houdbaar is.

Duidelijke en evenwichtige afspraken tussen partijen over hun rechten en plichten leggen de basis voor het succes van uw IT-project!

Lesley Broos

Contact: 

Lesley Broos houdt zich in zijn dagelijkse adviespraktijk bezig met IT-juridische ondersteuning van zowel aanbieders als afnemers van IT. Hij doet dit vanuit de combinatie van de disciplines bedrijfskunde, recht en IT. Hij is naast Mitopics consultant ook universitair docent Business Law & technology aan de Universiteit Twente. Daarnaast verzorgt de heer Broos regelmatig publicaties, cursussen en lezingen over onder meer: juridische aspecten van IT, Application Service Providing (ASP), SaaS, Service Level Agreements (SLA's), contractmanagement en IT-outsourcing.