De praktijk van software projecten

In het eerste kwartaal van 2012 verschijnt het boek  ‘Praktijk van softwareprojecten‘. Verschillende medewerkers van Mitopics leveren een bijdrage aan deze publicatie.

Themiek komt voor het platform ICT informatiecentrum met de uitgave van een boek over de praktijk van softwareprojecten. Dit boek beschrijft aan de hand van een twintigtal cases succesvolle IT-implementatietrajecten. De bijdrage van Mitopics bestaat uit een introductie op het selecteren en implementeren van software en twee casebeschrijvingen. De introductie beschrijft de verschillende noodzakelijke stappen en belangrijke aandachtspunten en risico’s met passende maatregelen voor IT-selectie en implementatietrajecten. De cases van Mitopics betreffen de selectie en implementatie van Dynamics Ax bij Bouwmaterialen groothandel SIG Benelux door AX-partner HSO en de aanbesteding en outsourcing van IT-infrastructuur inclusief werkplekken en educatieve software bij de Koninklijke Auris groep door leverancier Unilogic.

Voor meer informatie en advies over het succesvol begeleiden van selectie- en implementatieprojecten, kunt u contact met ons opnemen.

Redactie Nieuwsbrief

Contact: 

Nieuwsbriefredactie verzorgt maandelijkse kennis update nieuwsbrief over actuele IT- onderwerpen en ontwikkelingen. Wilt u zich ook abonneren op de nieuwsbrief, klik dan hier.

Vragen/opmerkingen over dit artikel? Reageer hieronder:

Gelieve alle velden in te vullen. Uw e-mail wordt niet gepubliceerd. ×