Seminar automatisering bij branche- en beroepsverenigingen een groot succes!

Dit voorjaar zijn de resultaten van het onderzoek naar de automatisering bij branche- en beroepsverenigingen gepresenteerd. In drie presentaties werden de resultaten én de leerpunten die Mitopics had opgedaan tijdens dit onderzoek uiteengezet.

Belangrijker nog was dat er voldoende ruimte was voor interactie tussen de bezoekers. Naar aanleiding van de presentaties of vragen werd er gedebatteerd over allerhande problemen én oplossingen die een vereniging zoal tegenkomt bij het inzetten van IT. Ter ondersteuning werd hiervoor het door Mitopics ontwikkelde standaard (functionele) IT-referentiemodel voor branche- en beroepsverenigingen gebruikt.

Een terugkerend onderwerp op het seminar was het gebruik van ‘social media’. Er was veel discussie over hoe social media effectief gekoppeld kon worden aan applicaties (zoals de back-office) maar ook hoe social media effectief is in te zetten als communicatiekanaal.

Heeft u dit seminar helaas moeten missen? De volledige presentatie(s) staan online en zijn hier te vinden. Wenst u meer (detail)informatie over dit seminar en/of de behandelde onderwerpen, dan kunt u contact met ons opnemen.

Redactie Nieuwsbrief

Contact: 

Nieuwsbriefredactie verzorgt maandelijkse kennis update nieuwsbrief over actuele IT- onderwerpen en ontwikkelingen. Wilt u zich ook abonneren op de nieuwsbrief, klik dan hier.

Vragen/opmerkingen over dit artikel? Reageer hieronder:

Gelieve alle velden in te vullen. Uw e-mail wordt niet gepubliceerd. ×