Expertise

IT-trajecten omvatten doorgaans meerdere aspecten. Of het nu gaat om technische, bedrijfskundige of juridische kwesties, IT gaat dwars door de organisatielagen heen. En is dus vaak een combinatie van twee of meer van deze aandachtsgebieden.

We zijn niet alleen experts in die afzonderlijke vakgebieden. Onze unieke kracht ligt vooral op het vlak waar deze samenkomen. Ons advies is professioneel en met passie voor het vak. Daarbij hechten we zeer aan onafhankelijkheid. Dat is van cruciaal belang voor een succesvol IT-traject, dat precies aansluit bij uw behoeften.

Professioneel en pragmatisch – We beschikken allemaal over bedrijfskundige, informatica- en juridische basiskennis en -ervaring, en zijn gespecialiseerd in één of meer specifieke werkterreinen. Uiteraard houden we onze academische en praktijkkennis continu op peil.

Zo bent u altijd verzekerd van up-to-date advies.

Objectief en betrouwbaar – Objectief betekent voor ons dat we geen belangen elders hebben; we verkopen geen hard- of software en ontvangen geen provisie. Onze objectiviteit uit zich onder meer doordat meerdere van onze seniors zijn beëdigd.

Onafhankelijk advies dat uw organisatie op het lijf geschreven is.

Ambitieus en betrokken – We zijn ambitieus en gepassioneerd. Onze identiteit is gebaseerd op bovengemiddeld goede en gemotiveerde professionals.

Naast het geven van advies en trainingen schrijven wij regelmatig artikelen en geven wij (gast)colleges aan vooraanstaande universiteiten.

U plukt de vruchten van onze betrokkenheid.

Mitopics en kunst – Voor ons is kunst boeiend, inspirerend, en verrijkend. Kunst is daarom verweven in onze werkomgeving. Verantwoord investeren in kunst en de kunstenaar helpt ons om op een andere manier naar onszelf, onze opdrachtgevers en de wereld te kijken.

Abstractie en vrijheid om helder en buiten de lijnen te denken en te doen.

Vraag een informatief gesprek aan