Weblog

Succesvol ERP selecteren en implementeren

| 15-08-2014

Bent  u  geïnteresseerd in hoe u succesvol ERP kunt selecteren en implementeren? Download dan gratis ons informatiepakket  en maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring.

Het vernieuwen van een ERP-omgeving is een omvangrijk project waar veel bij komt kijken. Om u goed voor te bereiden kunt u gebruik maken van onze kennis, welke wij voor u hebben gebundeld in ons informatiepakket “Succesvol ERP selecteren en implementeren”.

Download hier ons informatiepakket “Succesvol ERP selecteren en implementeren”
Download hier het onderzoeksrapport gebruikerstevredenheid met ERP 2013-2014
Download hier het artikel “Hoe selecteer ik software”
Download hier het artikel “ERP implementatie: Breed ontwerpen, smal implementeren”

Daarnaast kunt u testen of u goed voorbereid een selectietraject in gaat via onze ERP-quiz (http://www.mitopics.nl/weblog/doe-de-erp-pakketselectie-quiz-7020).

Meer informatie over onze dienstverlening in IT-vernieuwing vindt u hier.
De volgende bedrijven gingen u voor:
2014_Mitopics referenties ERP

 

Hét ERP-PLM evenement is een uitgebreide tabletop expositie met hoogwaardig congres voor managers uit de industrie.

ERP-PLM Business Software Event 2014

Wat mag u verwachten van hét Business Software Event?

  • Alles over: ERP, PDM/PLM, BI, CRM, PCF, SCF, planningssoftware, voorraadbeheer, MES, CAD, CAM etc.
  • Congres met diverse lezingen, workshops en interactieve rondetafelsessies met pakkende stellingen
  • Uitgebreide expositie van 50 specialistische bedrijven – productonafhankelijk!
  • Compact & effectief
  • Optimalisatie & aanschaf en implementatie nieuwe en/of aanvullende software
  • Voor managers, door manager

Thema dit jaar is: Bent u al klaar voor Industrie 4.0 – “Smart Industry”?

Het event zal worden gehouden op 7 oktober 2014 in Van der Valk Hotel, Eindhoven. Reserveer deze datum alvast in uw agenda!

Voor meer informatie klik op deze link of  neemt contact op met Richard Heijne den Bak.

Het onbekende risico van Microsoft Office voor iPad

| 24-04-2014

Sinds kort probeert Microsoft, mede door de introductie van Office voor Apple’s iPad, het marktaandeel op tablets voor zichzelf op te schroeven. Hoewel de introductie een grote hit is, verschillende media spreken van 12 miljoen downloads in een week, zit er ook nare bijsmaak aan het product. Hoe dat zit, wordt in deze blog nader toegelicht.

Downloaden uit illegale bronnen alsnog verboden

| 10-04-2014

Dit beslist Hof van Justitie van de Europese Unie naar aanleiding van de prejudiciële vragen die de Hoge Raad der Nederlanden heeft gesteld in zaak ACI Adam BV e.a. tegen Stichting de Thuiskopie, Stichting Onderhandelingen Thuiskopie vergoeding.

Nieuwe training: Contractmanagement en risicobeheersing voor IT-projectmanagers

| 09-04-2014

Mitopics en Heliview Conferences & Training organiseren op 13 & 14 mei de eerste editie van de training Contractmanagement en risicobeheersing voor IT-projectmanagers. Centraal staat tijdens deze training het vertrouwd raken met contracten en risico’s van IT-projecten.

Contractmanagementsoftware beperkt ingezet, gastcolleges op Saxion Hogeschool, promotie Lesley Broos en meer

| 31-03-2014

In onze vandaag verzonden Kennis Update nieuwsbrief nr. 26 leest u meer over afronding van contractmanagementsoftware onderzoek, gastcolleges verzorgd door Mitopics, promotie van Lesley Broos en andere, zie verder hieronder.

Cloud-ERP: op de rijdende trein springen of wachten?

| 11-03-2014

De meeste stof van de grote cloud-explosie is inmiddels neergedaald en meer en meer IT-functionaliteit kan als dienst worden afgenomen. Maar hoe zit dat eigenlijk met ERP-oplossingen? De markt begint langzaamaan meer cloud-aanbieders van ERP-software te verwelkomen. Kan een SaaS ERP-oplossing inmiddels een goed alternatief bieden? In deze blog een aantal observaties met betrekking tot cloud-ERP.

HTML5-apps in opmars: Zal de native-app verdwijnen?

| 27-02-2014

Het meest recente Developer Economics rapport, een onderzoeksrapport over mobiele ontwikkelaars en de laatste trends in de markt, windt er geen doekjes om: “Apple verliest marktaandeel aan Google en ontwikkelaars switchen van iOS-apps naar HTML5-apps”. Niet dat de hele apps-wereld nu meteen staat te trillen op zijn grondvesten, maar de achterliggende trends zijn wel een voorteken voor wat gaat komen.

ERP oplossingen, afdwingen van kortingen, kritiek op Safe Harbor en meer…

| 31-01-2014

Dit zijn enkele onderwerpen uit onze Kennis Update nieuwsbrief van januari. Onderstaand het volledige overzicht met inhoudsindicatie.

Wat komt er na SaaS, IaaS en Paas, juist ja, aPaaS!

| 30-01-2014

De dames en heren van Gartner blijven bezig met het bedenken van nieuwe IT-termen. Vervolgens zul je zien dat veel bestaande (deel) IT-producten en IT-diensten vervolgens marketingtechnisch zullen worden omgebouwd tot een nieuw of ‘next generation’ product / dienst die hier op aansluit. En zo kan een nieuwe ‘wave’ van marketing campagnes op gang komen.

Hoe tevreden is de gebruiker met contractmanagementsoftware?

| 24-01-2014

Contractmanagement krijgt de laatste jaren steeds meer de aandacht die het verdient. We zien dan ook dat veel organisaties hun contractmanagement proberen te professionaliseren, o.a. door middel van het aanschaffen van contractmanagementsoftware. Echter, omdat het vaak voorkomt dat organisaties het nog lastig blijken te vinden om helder te definiëren wat men precies nodig heeft, ziet men vaak door de bomen het bos niet meer.

Regelt IT. Al > 20 jaar!

Stavorenweg 4
Postbus 514
2800 AM Gouda
T 0182 573 211
E info@mitopics.nl

RSS feed
Sitemap
Disclaimer
Cookies

Uitgelichte topics