Heeft contractmanagement meerwaarde voor u? | Onderzoek contractmanagement anno 2011

Mitopics en NEVI starten binnenkort met het onderzoek  “Contractmanagement, de stand van zaken anno 2011″. We gaan  door middel van een uitgebreide schriftelijke enquête de professionaliteit waarmee Nederlandse organisaties contractmanagement inrichten en uitvoeren onderzoeken. Bereikt u meerwaarde met contractmanagement? Ontplooit u überhaupt activiteiten op dit gebied? Dat zijn slechts twee van de vragen waarop we graag uw antwoord zouden zien.

Het onderzoek voeren we op regelmatige basis uit. In  2009 voerden we een soortgelijk onderzoek uit onder de titel: “Contractmanagement in Nederland anno 2009” (klik op de link voor de resultaten van het vorige onderzoek).

Wilt u een bijdrage leveren aan het contractmanagementonderzoek van dit jaar? U krijgt bij deelname  in ieder geval de onderzoeksresultaten toegestuurd. U kunt zich aanmelden per e-mail via Theo Bosselaers.

Contact: 

Senior consultant met ruime ervaring in het opzetten, aanpassen en verbeteren van zowel interne als externe klant – leveranciersrelaties in de profit en / of publieke sector. Hij is effectief in het gebruiken van zijn jarenlange ervaring in onder meer (in-, out)sourcing, inrichten regie organisatie, SLA’s, contract onderhandelingen, contract- en leveranciersmanagement, verkoop, perfomance management, informatiemanagement. Die ervaring heeft hij opgedaan in verschillende rollen als contract-, vendor-, informatie of interim-manager, inkoper, adviseur, coach op beleidsmatig en / of uitvoerend niveau. Daarnaast actief als docent en trainer, waarbij het bijzonder boeiend is om ervaringen tijdens cursussen met anderen te delen en anderen te helpen met hiervoor genoemde problematiek.
Neem contact op met Theo.

Vragen/opmerkingen over dit artikel? Reageer hieronder:

Gelieve alle velden in te vullen. Uw e-mail wordt niet gepubliceerd. ×