Mitopics geeft masterclass aan de TU Delft

Op 6 december jl. bestond Mitopics twintig jaar! Ter ere van dit heuglijke feit vierden we gedurende twintig weken feest. Dit deden we met verschillende activiteiten, zoals een alumniborrel, een concert in de Goudse Schouwburg en ook door het geven van masterclasses op universiteiten.

Eind april werd de laatste masterclass van de reeks gegeven. Deze masterclass werd gegeven aan studenten Technische Bestuurskunde & Management in Delft. Walter van Holst ging in op de juridische aspecten van cloud computing en SaaS (zie de presentatie hieronder). Onderwerpen die hierbij aan de orde kwamen waren onder andere compliance aan privacywetgeving en continuïteitsaspecten van cloud computing.

De masterclass werd afgesloten met een door Mitopics gesponsorde borrel in de faculteitsbar van TBM. Daar konden de studenten verschillende collega’s bevragen over het werk bij Mitopics en het doen van eventuele stages.

[powerpoint www.mitopics.nl/wp-content/uploads/2012/04/20120425-Juridische-aspecten-van-SaaS-en-Cloud-WH-v02.ppt 420 350]

 

Secretariaat Mitopics

Contact: 

Mitopics levert onafhankelijk IT-advies vanuit de combinatie van technische, juridische en bedrijfskundige expertise. U kunt bij Mitopics terecht voor advies inzake beleid, it- inkoop en vernieuwing, contractering, beoordeling en aanverwante diensten. Klik voor meer informatie op Diensten of neem contact met ons op.

Vragen/opmerkingen over dit artikel? Reageer hieronder:

Gelieve alle velden in te vullen. Uw e-mail wordt niet gepubliceerd. ×