Nieuwe handleiding voor implementatie ITIL en ISO2000

Onlangs is het Engelstalige boek ‘The ITIL Process Manual / Key processes and their Application’ van James Persse verschenen.

Het boek is een praktijkgids voor het implementeren van ITIL en ISO 20000 voor met name kleine en middelgrote ondernemingen. Het bevat de ‘basic operational approaches to the fundamental processes’.  Van ieder proces worden verschillende aspecten beschreven, waaronder  de activiteiten, kritische succesfactoren, relevante performance indicatoren, voordelen van het proces, rollen, input en output, hulpmiddelen en problemen / uitdagingen voor implementatie.

Al met al is het een goed leesbaar boek. Het boek is verschenen bij Van Haren Publishing in de reeks Best Practice.

Contact: 

Senior consultant met ruime ervaring in het opzetten, aanpassen en verbeteren van zowel interne als externe klant – leveranciersrelaties in de profit en / of publieke sector. Hij is effectief in het gebruiken van zijn jarenlange ervaring in onder meer (in-, out)sourcing, inrichten regie organisatie, SLA’s, contract onderhandelingen, contract- en leveranciersmanagement, verkoop, perfomance management, informatiemanagement. Die ervaring heeft hij opgedaan in verschillende rollen als contract-, vendor-, informatie of interim-manager, inkoper, adviseur, coach op beleidsmatig en / of uitvoerend niveau. Daarnaast actief als docent en trainer, waarbij het bijzonder boeiend is om ervaringen tijdens cursussen met anderen te delen en anderen te helpen met hiervoor genoemde problematiek.
Neem contact op met Theo.

Vragen/opmerkingen over dit artikel? Reageer hieronder:

Gelieve alle velden in te vullen. Uw e-mail wordt niet gepubliceerd. ×