Nieuwe norm voor projectmanagement: ISO 21500

Naar verwachting zal op 1 oktober 2012 een nieuwe ISO richtlijn voor projectmanagement “ISO 21500″ gepubliceerd worden.

ISO 21500 is de eerste richtlijn voor projectmanagement die door nationale standaard autoriteiten in meer dan 30 landen is goedgekeurd en daarmee breed wordt gedragen. De richtlijn vormt hét uitgangspunt voor de ontwikkeling van normen op dit gebied.
Er zal, naar verwachting, door NEN een boek over deze richtlijn gepubliceerd worden. Dit boek beschrijft onder andere de mate van belang en wijze van toepassen van de richtlijn en probeert de meest voorkomende vragen te beantwoorden.

Contact: 

Senior consultant met ruime ervaring in het opzetten, aanpassen en verbeteren van zowel interne als externe klant – leveranciersrelaties in de profit en / of publieke sector. Hij is effectief in het gebruiken van zijn jarenlange ervaring in onder meer (in-, out)sourcing, inrichten regie organisatie, SLA’s, contract onderhandelingen, contract- en leveranciersmanagement, verkoop, perfomance management, informatiemanagement. Die ervaring heeft hij opgedaan in verschillende rollen als contract-, vendor-, informatie of interim-manager, inkoper, adviseur, coach op beleidsmatig en / of uitvoerend niveau. Daarnaast actief als docent en trainer, waarbij het bijzonder boeiend is om ervaringen tijdens cursussen met anderen te delen en anderen te helpen met hiervoor genoemde problematiek.
Neem contact op met Theo.

Vragen/opmerkingen over dit artikel? Reageer hieronder:

Gelieve alle velden in te vullen. Uw e-mail wordt niet gepubliceerd. ×