Mitopics en Twitter: wat doen we er mee?

Al enige tijd begeeft Mitopics zich op Twitter. Naast de gebruikelijke communicatie via onze website en nieuwsbrief  met artikelen, vacatures, presentaties en ander nieuws,  zal deze content nu ook automatisch via een koppeling worden gepubliceerd op Twitter.

Het via Twitter verspreiden van ons nieuws,  zal dit niet de enige communicatie daar zijn. Immers, als men spreekt over communicatie, kan het zich niet beperken tot éénrichtingsverkeer. Reacties, vragen en opmerkingen zijn van harte welkom. Diverse medewerkers van Mitopics zullen hier actief op reageren.

U kunt Mitopics op Twitter vinden via het volgende adres: twitter.com/mitopics. Volg Mitopics en geef ons (via Twitter?) uw mening!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.