VM/Verenigingsmanagement en Mitopics starten IT-inventarisatie

Vaktijdschrift VM/Verenigingsmanagement en onafhankelijk IT-adviesbureau Mitopics doen onderzoek naar de interne automatisering van brancheorganisaties en verenigingen. Het onderzoek richt zich op de wijze waarop brancheorganisaties en verenigingen zijn geautomatiseerd en welke overwegingen meespelen bij de verwerving van automatiseringsoplossingen.

In het onderzoek wordt onder andere aandacht besteed aan actuele thema’s zoals de verschuiving naar dienstverlening voor leden op individueel niveau en de IT-instrumenten die hiervoor ingezet (kunnen) worden. Onder invloed van moderne websites en ‘social networks’ op internet verandert de behoefte van leden naar ‘op maat gemaakte’ informatieverstrekking waar een lid op ieder gewenst moment gebruik van kan maken. Leden verwachten dat, op het moment dat men contact opneemt, de brancheorganisatie goed met hen bekend is. Dergelijke behoeften vergen het nodige van de informatievoorziening en de informatiesystemen.

Als u geïnteresseerd bent in dit onderwerp, nodigen we u uit om deel te nemen aan dit onderzoek. U vindt de digitale vragenlijst op: www.mitopics.nl/brancheorganisaties

Uw gegevens zijn anoniem en worden vertrouwelijk behandeld. Indien u deelneemt aan het onderzoek ontvangt u kosteloos de resultaten van dit onderzoek en een uitnodiging voor gratis deelname aan een miniconferentie in oktober 2010 over dit onderwerp.

Wilt u meer informatie ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.