Wegens succes herhaald: seminar ‘privacy in de zorg’

Na het overweldigende succes van het seminar ‘Privacy in de Zorg’ op 15 september vorig jaar, hebben Mitopics, GGB en Comfort-IA besloten deze opnieuw te organiseren, en wel op dinsdag 23 maart. Ditmaal heeft het seminar een iets andere opzet en naam. In plaats van vier presentaties is nu gekozen voor een interactieve bijeenkomst met twee discussiegroepen. Tijdens deze middag krijgt u antwoord op de volgende vragen:

  • welk eisen worden gesteld aan het omgaan met patiënt- of cliëntgegevens?
  • Hoe kunt u daar praktisch invulling aan geven?
  • Wat hebben collega-instellingen geleerd en wat kunt u van hen leren?

Het seminar is speciaal voor managers en bestuurders in de zorg die verantwoordelijk zijn voor patiëntengegevens en/of privacyzaken. Het seminar vangt aan om 13:30 en eindigt om 18:00 uur. Locatie is Hotel Vianen te Vianen.

U kunt zich opgeven voor het gratis seminar via onze website. Daar kunt u ook verdere informatie over het programma vinden.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.