Hoe implementeer ik succesvol een standaardpakket?

Dit was de titel van de presentatie die Onno Wasser (voorzitter VKL, adviseur Mitopics) en de auteur van deze blogpost hebben gehouden op het KOG beurs 2010.

Het thema van deze vakbeurs was “Sterker met ERP”. In de presentatie “Hoe implementeer ik succesvol eenstandaardpakket? – Van klein tot groot, voor groot en klein!” gingen de sprekers in op hoe standaardpakketten middels een bewezen en resultaatgerichte methodiek succesvol geïmplementeerd kunnen worden.

Na de behandeling hoe een standaardpakket succesvol geimplementeerd kan worden, is ingegaan hoe deze methodiek succesvol heeft gewerkt in vier praktijkcases van diverse organisaties met verschillende ambities en organisatiesituaties. Dit is ondersteund door in te zoomen op specifieke bedrijfskenmerken en de vier cases te vergelijken op basis van kengetallen.

U kunt de presentatie hier downloaden.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.