Cursus Innovatief ICT inkopen in de Zorg | 30 september 2010

Mitopics en MedicalPHIT verzorgen 30 september een cursus waarbij diepgaand wordt ingegaan op het inkoopproces van Zorg-ICT-systemen zoals ZIS, ERP, EPD, ordermanagement, PACS, storage, afdelingsinformatiesystemen en modaliteiten.

Tijdens deze cursus, die plaats vindt in Domus Medica te Utrecht, komt het gehele inkoopproces aan bod vanaf de tenderprocedure, het contracteren, het implementeren en contractmanagement. Hierbij krijgen de deelnemers tips en handvatten voor een transparante en doelgerichte aanbesteding. Ook leren ze gebruik te maken van innovatieve mogelijkheden zoals samenwerkingsverbanden binnen zorginstellingen, shared service centers, outsourcing, en Software as a Service (SaaS).

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met Richard Heijne den Bak of klik hier.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.