mitopics.nl is vernieuwd!

Afgelopen vrijdag hebben we de nieuwe website van Mitopics online gezet. Onze plek op het wereldwijde web was sterk aan verbetering toe. Zo hebben we de vindbaarheid van artikelen verbeterd door een handiger en overzichtelijker menustructuur, betere zoekopties en hebben we de look & feel van de website geupdate. Tevens is het hele achterliggende systeem vernieuwd. Na jarenlang trouw Joomla-gebruik zijn we overgestapt op WordPress vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de vele mogelijkheden die dit platform biedt.

We hopen dat u als bezoeker net zo trots bent op onze nieuwe site als dat we dat zelf zijn. We horen graag wat u ervan vindt! U kunt hieronder een berichtje achter laten.

Heeft u vragen of suggesties? Neem dan contact met ons op.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.