SaaS4Channel jaarcongres op 24 november

Op 24 november vindt het tweede SaaS4Channel jaarcongres plaats, waar de laatste ontwikkelingen rond SaaS gedeeld worden, inclusief die wat betreft juridische aspecten en SLA’s.

De toenemende belangstelling voor en marktpenetratie van SaaS is op diverse fronten merkbaar. De SaaS4Channel community en haar activiteiten zijn dan ook sterk groeiend. Zo waren er recent twee boeiende rondetafel sessies rond billing en verticalisatie en staat de komende maand er nog een gepland. Geïnteresseerden kunnen kosteloos lid worden en delen in de vele informatie en contacten.

Net als het zeer succesvolle SaaS4Channel-congres van vorig jaar, is er weer een boeiende agenda samengesteld. Locatie is opnieuw het Aviodrome te Lelystad en de kosten bedragen slechts €125 voor het volledige dagprogramma. Voor meer info en inschrijving kunt u terecht op de website.

Mitopics is samen met PartnerPerformance initiatiefnemer van SaaS4Channel en levert ondermeer inhoudelijke expertise rond thema’s als juridische aspecten (privacy, aansprakelijkheid, escrow, etcetera) en SLA’s voor SaaS-diensten. Meer over Saas4Channel vindt u op de website, ook kunt u contact opnemen met Reinold van Bruggen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.