VKL bedrijfsbezoek bij Novoferm: ‘Foutloze & efficiënte verkoop, productie & service’

Op donderdag 30 september van 13:30 tot 17:00 uur organiseert de Vereniging voor Klantordergestuurde Logistiek (VKL) een bedrijfsbezoek bij Novoferm, waar een belangrijke ICT-innovatie is ingevoerd. Mitopics participeert actief in de VKL en nodigt u daarom graag uit.

Novoferm is fabrikant en leverancier van industrie- en garagedeuren voor de industriële en particuliere markt. Het is voor Novoferm Nederland essentieel elke klantspecifieke aanvraag foutloos af te handelen, van offerte tot en met installatie bij de klant. Het verlenen van service op deze geïnstalleerde producten dient snel en effectief te gebeuren, zowel richting klant als intern. Klik eventueel hier voor een artikel over Novoferm in VNSG Magazine.

Medewerkers van Mitopics zijn vanuit professionaliteit en ambitie lid van diverse verenigingen. Onno Wasser, senior consultant bij Mitopics, is voorzitter van de Vereniging Klantordergestuurde Logistiek. De VKL staat voor uitwisseling van kennis, ervaring en oplossingen in de branche. Hierbij richt de onafhankelijke vereniging zich tijdens bijeenkomsten op onderwerpen als waardeketens, informatiesystemen en ketenintegratie in de branche. De leden zijn bedrijven die klantordergestuurd produceren, samenstellen, service verlenen of engineeren, leveranciers van (branchespecifieke) informatiesystemen en advies- en kennisorganisaties.

De Vereniging voor Klantordergestuurde Logistiek (VKL) organiseert enkele malen per jaar bedrijfsbezoeken in combinatie met een actueel thema. Na een interessant bedrijfsbezoek aan Bosch scharnieren op 28 januari jl. (zie ook logistiek.nl) bezoekt de VKL op 30 september aanstaande de firma Novoferm, met als thema ‘Foutloze & efficiënte verkoop, productie & service’. Dit bedrijfsbezoek vindt plaats van 13:30 tot 17:00 uur op locatie bij Novoferm in Waardenburg.

Aanmelden kan via het secretariaat van de VKL (040 – 2484041, secretariaat@vklweb.nl, www.vklweb.nl).

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.