Wij steunen de wederopbouw in Haiti via Broeder Gerard

Broeder Gerard, een pater uit Zundert, zet zich op indrukwekkende wijze in voor hulp en wederopbouw in Haiti. Diverse medewerkers van Mitopics hebben uit hun winstdeling geld beschikbaar gesteld en Mitopics heeft dit bedrag met 50% verhoogd. Via Broeder Gerard komt het geld 100% goed terecht.

Een van onze mensen attendeerde ons op Broeder Gerard, die vanuit overtuiging en met veel energie zich inzet voor de getroffenen. Zijn werk zie je op zijn uitgebreide website en in allerlei media terug. Kleinschalig, gericht, betrokken, geen strijkstok waar geld aan blijft hangen, en concreet.

De ramp is inmiddels geen nieuws meer en uit de media verdwenen, maar dat betekent niet dat er nog heel veel nodig is, zoals ook een recente hartverscheurende BNN rapportage liet zien. De werkwijze van deze Pater, en het vertrouwen dat we hebben dat het geld zo echt helemaal en goed ter plaatse besteed wordt, is een stimulans om te geven.

Graag nodigen we iedereen uit een blik te werpen op www.broedergerard.nl en misschien ook zelf een creatieve actie te bedenken. Bij het geven vanuit bedrijven kan dit ook nog fiscale voordelen hebben.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.