Relaties van Mitopics als VIP naar Cloud Forum 2010

30 November vindt in Utrecht het Cloud Forum 2010 plaats. Het evenement is erop gericht eindgebruikers te informeren. Mitopics is één van de exposanten en kan relaties met korting laten deelnemen.

Cloud Forum 2010 informeert eindgebruikers over de mogelijkheden rondom cloud computing. 30 tot 40 IT-leveranciers delen hun expertise. Deelnemers kunnen de nodige informatie verzamelen middels lezingen, best practices en demo’s en ervaringen delen met andere deelnemers. Het evenement is bestemd voor, bijvoorbeeld:

  • CIO’s
  • IT-Managers
  • Algemene Directie
  • Security Managers
  • HRM Managers
  • Marketing Managers
  • Sales Managers
  • Payroll Managers
  • Financieel Manager

Meer praktische en inhoudelijke informatie vindt u op www.cloudforum.nl

Mitopics is aanwezig als exposant en mag haar relaties als VIP uitnodigen voor het Forum, dat plaatsvindt in Media Plaza in Utrecht.VIP-bezoekers maken gratis gebruik van de lunch en ontvangen een gratis uitrijdkaart. Wilt u gebruik maken van de VIP-aanbieding, dan kunt u contact met ons opnemen. U ontvangt dan een code waarmee u zich kunt inschrijven als VIP-bezoeker via www.cloudforum.nl. Na registratie ontvangt u een week voor aanvang van het Cloud Forum van Heliview Conferences & Training B.V. een toegangsbewijs en routebeschrijving.

Graag tot 30 november 2010 in Media Plaza in Utrecht!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.