ERP uit de muur; is dat een goed idee?

Over de voor- en nadelen van SaaS voor productiebedrijven

Door: Liam van Koert

Software as a service ofwel SaaS is aan een opmars bezig. Het was een kwestie van tijd dat ERP als SaaS-oplossing op de markt zou komen. Nu dit al ruim een het geval is, zetten we de voor- en nadelen op een rijtje van de verschillende vormen van SaaS. Tijdens KOG Systems van dit jaar zette Wilrik Olijve, werkzaam bij Mitopics, het onderwerp op de agenda. Veel bezoekers hadden nog nooit van SaaS gehoord. Gartner voorspelt dat in 2011 vijfentwintig procent van alle software op deze manier zal worden toegepast.

Het volledige artikel is binnenkort te downloaden op www.machinebouw.net.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.