Mitopics organiseert: Saas4Channel 2010

Nu SaaS, ASP en Cloud Computing steeds meer centraal komen te staan in IT-land, rijst te vraag: wat betekent het voor aanbieders van ICT oplossingen als een oplossing niet meer traditioneel als combinatie van hardware, software en services wordt aangeboden maar als dienst? Wat is de impact op het business- en verdienmodel, op de organisatie en op het portfolio? En niet in de laatste plaats: wat denken uw klanten ervan? Door binnen deze community relevante discussies te voeren, willen wij u meer inzicht verschaffen in de (on)mogelijkheden van SaaS.

Dit jaar heeft SaaS4Channel al vele activiteiten ontplooid: de inhoudelijke rondetafelsessies rond Billing, Specialisatie, de rolverdeling in het kanaal en het brede onderzoek naar de stand van SaaS in het ICT kanaal: de S4C monitor 2010. Ook zien we meer en meer interactie binnen het sociale netwerk van Saas4Channel.

Als sluitstuk van dit jaar organiseren we natuurlijk weer het jaarlijkse SaaS4Channel event. Dit event zal plaatsvinden op 24 november in de Aviodrome te Lelystad! De inschrijving voor het event is nu geopend en de inschrijfkosten voor de deelname aan de ochtendsessie zijn € 85. Combinatie ochtend- en middagsessie: € 125 (excl. btw).

Als een waardevolle relatie van ons kunt u in aanmerking komen voor een korting op het inschrijfgeld door contact op te nemen met Mitopics. Wij rekenen op uw participatie om dit netwerk steeds verder te ontwikkelen.

SaaS4Channel is een initiatief van Partner Performance en Mitopics.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.