Met Mitopics naar het Jaarcongres Verenigingsmanagement “de toekomst is open” | 11 november

Op 11 november aanstaande geven wij acte de présance op het VM Jaarcongres. Bent u verenigingsbestuurder, IT-manager of -verantwoordelijke bij een vereniging? Dan kunt u met Mitopics gratis naar dit congres, wij hebben namelijk nog enkele relatiekaarten beschikbaar.

Op dit congres presenteren we de resultaten van ons onderzoek (i.s.m. Verenigingsmanagement) over de tevredenheid over ICT binnen branche- en beroepsverenigingen.  Het onderwerp van het congres is “de toekomst is open”. Nieuwe manieren om te communiceren met leden en nieuwe mogelijkheden om informatievoorziening te organiseren staan hierbij centraal. De veranderende omgeving (waaronder mogelijk vergrijzing in uw vereniging, maar ook ontwikkelingen als web 2.0) stelt nieuwe eisen aan uw informatievoorziening. U kunt hierover met ons van gedachten wisselen tijdens het jaarcongres, waar u ons vindt op de informatiemarkt.

Op het congres spreken Koos Burgman (algemeen directeur BOVAG), Doekle Terpstra (voorzitter HBO-Raad en voorzitter KNSB), Marcel Thaens (senior consultant Het Expertise Centrum), Wim Mijs (directeur NVB), Gijs Weenink (DebatAcademie) en Maarten van Rossum (historicus Universiteit Utrecht).

Voor meer informatie over het jaarcongres verwijzen we u naar het programma op de website van VM. Wanneer u geïnteresseerd bent in de relatiekaarten voor het congres, neemt u dan contact met ons op.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.