Mitopics presenteert onderzoeksresultaten op VM congres 2010

Op de zesde editie van het jaarlijks terugkerende VM congres donderdag 11 november presenteerde ik met mijn collega’s de resultaten van ons onderzoek naar automatisering binnen branche- en beroepsverenigingen anno 2010.

In het onderzoek, dat in samenwerking met Verenigingsmanagement tot stand is gekomen, vroegen we de doelgroep zich uit te spreken over uiteenlopende IT-onderwerpen zoals (out)sourcingbeleid, functionaliteit van(integrale) applicaties, tevredenheid over automatisering, tevredenheid over de dienstverlening en inzet van sociale media. Naast een aantal opvallende resultaten presenteert het rapport een referentiemodel voor IT-architectuur binnen branche- en beroepsverenigingen. Het model beschrijft de functionele domeinen binnen deze verenigingen en geeft tevens aan op welke manier deze domeinen ondersteund kunnen worden door softwareoplossingen.

Gezien de belangstelling vanuit de doelgroep voor dit onderwerp hebben we besloten op woensdag 16 februari 2011 een interactieve workshop te organiseren voor bestuurders en IT-managers van branche- en beroepsverenigingen. Tijdens deze workshop gaan consultants van Mitopics samen met de deelnemers dieper in op het ontwikkelde IT referentiemodel, de resultaten van het onderzoek, de visie ten aanzien van vernieuwing van verenigingssoftware  en de rol van een brancheorganisatie bij IT vernieuwing in haar branche.

Wilt u deelnemen aan deze workshop of heeft u interesse in het onderzoeksrapport? Neem dan contact met mij op via e-mail.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.