Mitopics-consultant toegevoegd aan NAI-lijst van erkende arbiters

Het Nederlands Arbitrage Instituut (NAI) stelt zich ten doel de beslechting en oplossing van geschillen te bevorderen door middel van arbitrage, bindend advies en mediation, en is op dat gebied hét instituut binnen Nederland. Onlangs werd Alan Steele Nicholson, consultant bij Mitopics, opgenomen in hun register als arbiter.

Uit honderden jaarlijkse verzoeken om toetreding tot het register nodigt het NAI slechts een klein groep juristen en andere specialisten uit op basis van, onder andere, hun personalia, deskundigheid, ervaring en talenkennis om beschikbaar te zijn voor de NAI Arbiters Lijst. Het NAI gebruikt deze lijst om arbiters te selecteren voor bijzondere arbitragetrajecten en om een rechtvaardige en deskundige beslissing te kunnen nemen met betrekking tot het voorgelegde geschil.

Eind oktober is Mitopics-consultant Alan Steele Nicholson benoemd als NAI-arbiter vanwege zijn jarenlange en specifieke (juridische) ervaring op het gebied van (IT-)recht en arbitrages. Deze benoeming heeft ook een positieve weerslag op Mitopics’ positie in het veld van IT-geschilbeslechting. Immers, Mitopics kan nu én de traditionele (juridische) ondersteuning op het gebied van geschilbeslechting bieden, én optreden als arbiter (uiteraard niet bij éénzelfde geschil). Dit is nogmaals een bevestiging van onze onafhankelijke positie en deskundigheid op het gebied van audits, taxaties en deskundigenberichten.

Voor meer informatie over de beslechting en oplossing van (IT-)geschillen kunt u contact opnemen met Alan Steele Nicholson.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.