Middagseminar: automatisering brancheorganisaties en (beroeps)verenigingen | 16 februari

Op 16 februari organiseert Mitopics een middagseminar voor brancheorganisaties en (beroeps)verenigingen. Tijdens dit seminar wordt op interactieve wijze ingegaan op de resultaten van het onderzoek dat Mitopics in samenwerking met vakblad Verenigingsmanagement (VM) heeft uitgevoerd.

Het verwachtingspatroon van leden rondom informatievoorziening en de wijze waarop informatie ter beschikking wordt gesteld is steeds groter geworden, mede ook door de opkomst van web 2.0. Daarnaast blijft er een interne behoefte aan goede bedrijfsvoering waarbij adequate informatievoorziening rondom leden, financiën, bijeenkomsten, documenten, personeel en projecten essentieel is. Voor Mitopics reden om op basis van onze praktijkervaring bij veel organisaties een brancheonderzoek te starten naar de gesteldheid van de automatisering bij brancheorganisaties en (beroeps)verenigingen.  Een artikel over het onderzoek is reeds verschenen in de decembereditie van VM. U kunt het via onze website downloaden.

Wij nodigen medewerkers van brancheorganisaties en (beroeps)verenigingen van harte uit om kosteloos ons seminar bij te wonen. Het seminar zal plaatsvinden in Gouda. Het programma ziet er als volgt uit:

12:15
Ontvangst met een lunch
13:00
Presentatie resultaten onderzoek en discussie
13:30 Referentiemodel informatievoorziening brancheorganisaties en verenigingen en visie op IT-vernieuwing
14:15 Pauze
14:30 De rol van brancheorganisaties rondom IT en informatie voor haar leden: denk hierbij aan SaaS-diensten, gezamenlijke inkoop, beoordeling software etc.
15:15
Discussie IT-uitdagingen voor brancheorganisaties en (beroeps)verenigingen
16:00 Afsluiting

Deelnemers aan het seminar ontvangen na afloop de whitepaper “Automatisering bij beroeps- en brancheorganisaties”, met daarin de resultaten van ons onderzoek. U kunt alle informatie nalezen in deze flyer. Wilt u zich opgeven voor dit gratis seminar, stuurt u dan een e-mail aan Wilrik Olijve of bel ons op 0182-573211.

12:15 uur

Ontvangst met een lunch

13:00 uur

Presentatie resultaten onderzoek en discussie

13:30 uur

Referentiemodel informatievoorziening brancheorganisaties en verenigingen en visie op IT-vernieuwing

14:15 uur

Pauze

14:30 uur

De rol van brancheorganisaties rondom IT en informatie voor haar leden: denk hierbij aan SaaS-diensten, gezamenlijke inkoop, beoordeling software etc.

15:15 uur

Discussie IT-uitdagingen voor brancheorganisaties en (beroeps)verenigingen

16:00 uur

Afsluiting

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.