VKL-bedrijfsbezoek 22 juni: Lean bij jachtinterieurbouwer Struik en Hamerslag

De VKL (Vereniging Klantordergestuurde Logistiek) organiseert op 22 juni een bedrijfsbezoek bij jachtinterieurbouwer Struik & Hamerslag in Strijen onder het thema ”Lean toegepast bij het op klantenwens maken van hoogwaardig houten interieurwerk voor luxe jachten!”

Op 22 juni 2011 organiseert de Vereniging voor Klantordergestuurde Logistiek (VKL) een bedrijfsbezoek bij Struik & Hamerslag (http://www.struikandhamerslag.nl). Struik & Hamerslag is producent van op klantenwens gemaakte hoogwaardige houten interieurwerk voor luxe jachten in het topsegment van de markt.

Struik en Hamerslag met haar klantordergerichte processen heeft dagelijks te maken met enkelstuks productie, grote productvariatie, hoge kwaliteitseisen en sterke klantafhankelijkheid. Naast sterk verbeterde leverbetrouwbaarheid en een positieve ontwikkeling van de productiviteit heeft Struik & Hamerslag met het doorvoeren van Lean een doorlooptijdverkorting van 75% en een verlaging van het onderhandenwerk met 80% gerealiseerd. Na het doorvoeren van lean in productie is Struik & Hamerslag ook bezig om andere kernprocessen (inkoop en engineering) volgens Lean principes te laten werken.

Struik & Hamerslag is het traject begonnen met de Lego workshop, waar u kennis mee heeft kunnen maken tijdens het VKL-evenement op 18 mei in Apeldoorn.

Het bedrijfsbezoek vindt plaats op woensdag 22 juni van 14:00 tot 17:00 uur op locatie van Struik & Hamerslag in Strijen. Voor nadere vragen of aanmelding kunt u contact opnemen met hetVKL  secretariaat (telefoon: 040 – 2484041, email: secretariaat@vklweb.nl)  of met o.wasser@mitopics.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.