In memoriam: Jan Ensink

Met groot verdriet hebben wij het bericht ontvangen van het overlijden van onze collega Jan Ensink.

De samenwerking met Jan startte in 2004 en in 2006 kwam hij in dienst. Hij kenmerkte zich door grote inzet en betrokkenheid. Voor veel klanten én collega’s heeft hij een belangrijke rol vervuld, waarbij hij altijd voor iedereen constructief en welwillend klaarstond.

Door zijn eerdere carrière had Jan een groot zakelijk en persoonlijk netwerk in de reisbranche, waar hij ook vanuit Mitopics diverse opdrachten succesvol verrichtte. Hij schreef regelmatig in de Reisrevue over ICT in de reisbranche. Ook andere opdrachtgevers heeft hij naar grote tevredenheid geholpen in advies- en begeleidingstrajecten.

Jan woonde graag in Twente en was altijd bereid in de auto te stappen, op weg naar klanten in Den Haag, Maastricht of elders. Ook bij interne aangelegenheden heeft Jan prima bijdragen geleverd, waarin zijn inzicht, overzicht en praktische, professionele insteek evident was.

We verliezen in hem een waardevol en warm collega en wensen Alide, Bart & Susanne en Gert-Jan & Sanne veel sterkte toe.

 

Directie en collega’s van Mitopics


Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.