ICT inkopen en contractmanagement in de zorg | Cursus op 22 september aanstaande

Mitopics organiseert in samenwerking met Medical Phit op 22 september een cursus ICT inkopen en contractmanagement in de zorg. Tijdens deze cursus gaan we diepgaand in op het inkoopproces van Zorg-ICT-systemen zoals ZIS, ERP, EPD, ordermanagement, PACS, storage,  afdelingsinformatiesystemen en modaliteiten.

Het gehele inkoopproces vanaf het tenderproces, het contracteren, het implementeren en het contractmanagement komen aan bod. Hierbij krijgen de deelnemers tips en handvatten voor een succesvol en doelgerichte IT-inkoop en leert men gebruik te maken van innovatieve mogelijkheden zoals samenwerkingsverbanden binnen zorginstellingen, shared service centers,  outsourcing, en Software as a Service (SaaS). Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Richard Heijne den Bak of doorklikken naar meer informatie op de website van Medical Phit.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.