Heeft contractmanagement meerwaarde voor u? | Onderzoek contractmanagement anno 2011

Mitopics en NEVI starten binnenkort met het onderzoek  “Contractmanagement, de stand van zaken anno 2011”. We gaan  door middel van een uitgebreide schriftelijke enquête de professionaliteit waarmee Nederlandse organisaties contractmanagement inrichten en uitvoeren onderzoeken. Bereikt u meerwaarde met contractmanagement? Ontplooit u überhaupt activiteiten op dit gebied? Dat zijn slechts twee van de vragen waarop we graag uw antwoord zouden zien.

Het onderzoek voeren we op regelmatige basis uit. In  2009 voerden we een soortgelijk onderzoek uit onder de titel: “Contractmanagement in Nederland anno 2009” (klik op de link voor de resultaten van het vorige onderzoek). Vanuit Mitopics is T. Bosselaes hierbij betrokken.

Wilt u een bijdrage leveren aan het contractmanagementonderzoek van dit jaar? U krijgt bij deelname  in ieder geval de onderzoeksresultaten toegestuurd. U kunt zich aanmelden per e-mail via ons

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.