Artikel | ICT inkoop in de zorg

“Moderne zorg vereist een complexe en strategische ICT. Veel zorginstellingen werken met verouderde systemen en hebben een flinke inhaalslag te maken. Hoe vind je als inkoper de weg in de wirwar van technische mogelijkheden”

In Inskoop, het vakblad van de NEVI voor inkopers in de zorg, is een uitgebreid interview verschenen met Richard Heijne den Bak (teamleider binnen Mitopics en docent aan de NEVI inkoopacademie). Hierin wordt ingegaan op diverse uitdagingen voor inkopers bij ICT projecten in de zorg. U treft het artikel hier aan. Voor reacties op dit artikel,  meer informatie over inkopen van ICT of de trainingen op dit gebied kunt u contact opnemen met Richard Heijne den Bak

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.