Kent u onze nieuwe collega??

Ondanks economisch klimaat mogen we ons gelukkig prijzen met de hoeveelheid mooie opdrachten. Om onze klanten goed te blijven bedienen, hebben we ernstig nieuwe collega’s nodig. U kent onze werkwijze, kent u in uw netwerk nog een potentiële nieuwe collega? Mocht een tip tot succes leiden, zetten we daar graag iets tegenover!

Vanuit onze ambitie en positie als toonaangevende adviesorganisatie zoeken we mensen die warmlopen voor verandering en groei, die werken vanuit hun hart. Naast interessante secondaire arbeidsvoorwaarden biedt een baan bij Mitopics jouw veel verantwoordelijkheid, vrijheid en kansen jezelf verder te ontwikkelen.

Onze vacatures staan op de site. Mocht u iemand in gedachten hebben, kunt u ook uw contactpersoon bij ons of Reinold van Bruggen contacten, wij waarderen dat zeer!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.