Contractmanagement op orde?

Voor de derde keer op rij is een onderzoek naar contractmanagement gestart. Met dit onderzoek dat door Mitopics in samenwerking met de NEVI wordt uitgevoerd, wordt nagegaan hoe het binnen de bedrijven is gesteld met het effectief uitvoeren van contractmanagement.

Het onderzoek loopt en heeft al vele reacties opgeleverd. Eind dit jaar begin volgend jaar worden de definitieve resultaten verwacht.  Wat bij bijna de helft van respondenten die nu geantwoord hebben bijvoorbeeld opvalt, is dat de toegevoegde waarde van contractmanagement niet voldoende duidelijk is voor de organisatie.

We houden u op de hoogte.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons

1 reactie

 1. Rob E. Postma op zegt:

  Hallo Theo,

  Ik ben erg benieuwd naar de resultaten en hou me aanbevolen om een bijdrage te kunnen leveren aan jullie onderzoek. Als leverancier van Contracked , een Cloud Contract Management oplossingen hebben we ook veel ervaring met deze vraag de ook met de antwoorden.

  Met vriendelijke groet,

  Rob E. Postma
  CEO
  Contracked

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.