Wil jij meer weten over ICT inkoop in de zorg? Geef je dan nu op voor onze cursus ICT-inkopen en contractmanagement in de zorg

Mitopics organiseert in samenwerking met Medical Phit op 9 december de cursus ICT inkopen en contractmanagement in de zorg. Tijdens deze cursus gaan we diepgaand in op het inkoopproces van Zorg-ICT-systemen zoals ZIS, ERP, EPD, ordermanagement, PACS, storage, afdelingsinformatiesystemen en modaliteiten. Deze cursus die gegeven wordt op locatie van Mitopics te Gouda gaat definitief door. Er zijn echter nog enkele plaatsen beschikbaar.

Het gehele inkoopproces vanaf het tenderproces, het contracteren, het implementeren en het contractmanagement komen aan bod. Hierbij krijgen de deelnemers tips en handvatten voor een succesvol en doelgerichte IT-inkoop en leert men gebruik te maken van innovatieve mogelijkheden zoals samenwerkingsverbanden binnen zorginstellingen, shared service centers, outsourcing, en Software as a Service (SaaS).

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Richard Heijne den Bak of doorklikken op deze link.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.