20 jaar Mitopics, 20 jaar ICT-ontwikkelingen

Deze maand bestaat Mitopics 20 jaar. Dat betekent al 20 jaar een unieke formule en 20 jaar ICT-ontwikkelingen. Wij vieren dit met 20 weken feest.

Al in 1991 besloot Mitopics het IT-advies en het bureau te baseren op de in Nederland nog steeds unieke combinatie van technische, bedrijfskundige én juridische expertise. Inmiddels is het belang van juridische aspecten in de IT steeds groter (denk aan contracten en SLA’s). Alle medewerkers hebben basiskennis op deze drie terreinen en één of meerdere specialisaties met als basis in de regel één of meer universitaire studies. De medewerkers zijn tevens inhoudelijk actief in bijvoorbeeld vakverenigingen en geven regelmatig lezingen en trainingen. Daardoor zijn zij altijd op de hoogte van de relevante ICT-ontwikkelingen.

De komende 20 weken viert Mitopics feest, onder meer met een event, masterclasses op verschillende universiteiten, een meeting voor oud-collega’s en een weekendje weg voor medewerkers.

Om deze feestelijke periode een aftrap te geven heeft Mitopics samen met haar medewerkers een kort overzicht gemaakt van 20 jaar ICT-ontwikkelingen (http://www.mitopics.nl/20jaarict). Dit overzicht laat zien dat de interessante ontwikkelingen elkaar in zeer rap tempo hebben opgevolgd.

Na afronding van zijn studies informatica en bedrijfskunde, startte ir. Reinold van Bruggen in 1991 Mitopics op. Hij is bijzonder trots op en blij met zijn collega’s en oud-collega’s en de meer dan 1000 opdrachtgevers: “Opdrachtgevers schakelen ons in voor belangrijke vraagstukken en uitdagingen, die veel vragen van onze adviseurs. We zijn dan ook uiterst kritisch op onze mensen en investeren daar veel in. Met elkaar gaan we voor de uitdagingen van de klant. Onze klanten zijn we zeer dankbaar voor  het vertrouwen dat ze de afgelopen 20 jaar in ons hebben gesteld en de goede samenwerking!”

1 reactie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.