Mitopics begeleidt succesvolle Europese Aanbesteding Wmo-applicatie gemeente Amsterdam

In nauwe samenwerking met de Dienst Wonen Zorg en Samenleving van de gemeente Amsterdam heeft Mitopics dit jaar de succesvolle Europese Aanbesteding voorbereid omtrent een te selecteren Back Office applicatie.

De nieuwe applicatie dient ter ondersteuning van de uitvoering van de Wet maatschappelijk ondersteuning (Wmo). De applicatie moet voornamelijk het proces eenduidig en flexibel ondersteunen bij het leveren van woonvoorzieningen, vervoersvoorzieningen en hulp bij het huishouden  in de gemeente. Goede integratie met zowel de vele externe ketenpartners in het Wmo-landschap als de uitgebreide interne applicatiearchitectuur stonden hierbij voorop.

Mitopics heeft, in korte doorlooptijd, geholpen bij het opstellen en structureren van functionele en technische eisen, het beschrijvend document/ offerteaanvraag en de contractuele bepalingen van de aanbesteding en de samenwerking tussen de gemeente en leverancier na gunning. Vier partijen hebben zich uiteindelijk ingeschreven, waarvan de opdracht inmiddels, o.b.v. een inschrijving met een goede kwaliteit voor een redelijke prijs, gegund is aan Zorgned.

Voor meer informatie over begeleiding van Europese Aanbestedingen door Mitopics kunt u contact opnemen met Richard Heijne den Bak.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.