Kom ook op 19 april naar de conferentie ‘Met kennis in verbinding’ over interactieve & innovatieve dienstverlening van gemeenten

Maak kennis met de laatste ontwikkelingen in interactieve en innovatieve dienstverlening van gemeenten tijdens de conferentie ‘Met kennis in verbinding’ op donderdag 19 april a.s. te Enschede.

Mitopics is in de persoon van Janneke de Graaff  betrokken bij het programma Enovatief dat deze conferentie organiseert. Voor het Open Data project is zij bezig met een actieplan om open data in relatie tot ondernemerschap en bedrijfsleven in te bedden in de diverse organisaties binnen het samenwerkingsverband: Gemeente Enschede, Saxion, Universiteit Twente en Novay. Zij zal op 19 april de eerste onderzoeksresultaten en conclusies presenteren.

Interactie met de samenleving en kostenbesparende innovatie in dienstverlening zijn actuele thema’s binnen alle gemeenten. Het samenwerkingsverband geeft tijdens de conferentie antwoord op de volgende vraagstukken:

  • Hoe kunnen we verantwoordelijkheden terugleggen bij burgers en hun zelfredzaamheid vergroten?
  • Welke dienstverlening kunnen we samen met partners of andere gemeenten organiseren?
  • Welke social media lenen zich voor communicatie en interactie met burgers?
  • Hoe breng je een online en offline netwerk van de gemeente, publieke organisaties en burgers in kaart en hoe kun je deze kennis toepassen?
  • Hoe gaan we om met open data in relatie tot ondernemerschap en het stimuleren van het bedrijfsleven?

Bent u benieuwd wat de onderzoeken en samenwerking opleveren? En vooral: wat u er als centrale of decentrale overheid mee zou kunnen?

Kom dan naar de conferentie op donderdag 19 april a.s met keynotes van prof. dr. Jan van Dijk (hoogleraar Communicatiewetenschap Universiteit Twente) & prof. dr. Theo Huibers (hoogleraar Information Retrieval en Lector Crossmedia Design & Strategy).

Op de website van het programma Enovatief vindt u meer informatie over de verschillende onderzoeken en de conferentie. Begin maart volgt meer informatie over het programma, de locatie en de betaling.

U kunt zich ook vast aanmelden door het invullen van het inschrijfformulier. Deelname kost € 89,- (excl. BTW).

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.