Resultaten onderzoek contractmanagement i.s.m. NEVI

In het najaar van 2011 hebben Mitopics en NEVI de derde editie van het onderzoek ‘Contractmanagement de stand van zaken’ uitgevoerd. Dit unieke benchmarkonderzoek brengt ontwikkelingen rondom contractmanagement in kaart en doet onderzoek naar de actuele stand van zaken in Nederland.

Belang van contractmanagement neemt toe

Organisaties zijn zich ervan bewust dat contractmanagement een belangrijke sleutel is in het beheersen van risico’s en dus bijdraagt aan het  creëren van value for money. Het belang van contractmanagement neemt binnen organisaties dan ook toe. Uitkomsten van onze onderzoeken van voorgaande jaren, maar ook uit publicaties en vragen vanuit het NEVI inkoopkennisnetwerk onderstrepen dit nog eens. Dus hoe staan we er nu voor? En zijn er noemenswaardige ontwikkelingen? De derde editie van dit onderzoek is bedoeld om een kwalitatieve uitspraak te doen over de actuele stand van zaken.

De resultaten van dit onderzoek kunt u hier bekijken.

2 reacties

  1. Administrator op zegt:

    Het bestand is hetzelfde als het bestand dat op de NEVI website geraadpleegd kan worden.

    De link is overigens hier wel te openen zonder problemen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.