14 juni SaaS4Channel event, met bijdrage SLA en SaaS

Al jaren zijn we partner van SaaS4Channel, een netwerk van ICT-bedrijven met interesse in de transformatie naar de Cloud. Op dit jaarevent ‘De continue transformatie’ op 14 juni a.s. in het Aviodrome te Lelystad, geven wij ook een presentatie over SLA en SaaS. Als onze relatie kunt u voor € 71,25 aan het hele programma deelnemen!

Het programma vangt aan om 14:30 en eindigt om 19:30 zodat de files kunnen worden vermeden. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Het event heeft als thema: De continue transformatie. In het interactieve programma, ligt de nadruk op de praktijk. De eindgebruiker doet de aftrap. Welke vraag heeft hij zijn leverancier gesteld en hoe is de keuze tot stand gekomen? Welke behoefte heeft hij nu? Vanzelfsprekend komen de actuele marktontwikkelingen aan bod. Onder de noemer van transitie komen onderwerpen als financiering, service management en beloning aan de orde. Verder: Wat is de impact van de Appstore op softwaredistributie? Welke invloed heeft deze? Ook dit 4e jaar zullen diverse sprekers hun inhoudelijke visie met u delen en is er ruimte voor veel interactie. Zelf zullen we vanuit Mitopics een bijdrage leveren op het onderwerp SLA’s voor SaaS.

Wilt u zich aanmelden, gebruikt u dan NMI025 als kortingscode (geldig t/m13 juni, de dag voor het event). Voor meer info www.saas4channel.nl of info@mitopics.nl .

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.