Eindemiddagseminar 24 mei ‘innoveren van HRM’

Anno 2012 moet ook de HR-afdeling een wezenlijke bijdrage leveren: zowel in efficiënt werken (besparen van kosten) als in effectief werken (leveren van de juiste medewerkers).  Komende donderdag wisselen we in een gratis eindemiddagseminar ideeën uit over  innoveren van HR.

Hoe breng je de HR processen naar een hoger plan? In ieder geval is daarvoor nodig dat wezenlijk  wordt nagedacht over:

  • Het organiseren van HR
  •  Het in kaart brengen van HR processen
  • Het succesvol automatiseren van HR processen

Rond de inspirerende en succesvolle FloraHolland case (waar op pragmatische wijze Management Development  wordt ingezet om te overleven in een omgeving die steeds sneller verandert en waar stevig wordt geschud aan de in 100 jaar opgebouwde grondvesten van de veiling) heeft Mitopics een interactieve bijeenkomst samengesteld tijdens welke de voornaamste ontwikkelingen rond het succesvol verbeteren en automatiseren van HR processen worden gedeeld.

Dit zal gebeuren aan de hand van concrete voorbeelden van E-HRM implementaties  bij provincies en de Kamer van Koophandel.  Daarnaast zal nader worden ingegaan op wat de kritieke succes factoren zijn bij het succesvol op een hoger plan brengen van HR processen door automatisering.

De workshop wordt gehouden in het kantoor van Mitopics op donderdag 24 mei 2012 en start om 16.00 uur.

–          Adres: Stavorenweg 4,  Gouda

–          Telefoon: 0182-573 211. Aanmeldingen graag via dit nummer of via  info@mitopics.nl

–          Zie ook: www.mitopics.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.