Mitopics Seminar “Privacy zal ons een Zorg zijn?” een succes!

Op 9 mei jl. vond het Mitopics Seminar “Privacy zal ons een Zorg zijn?” plaats. Deelnemers met verschillende posities in de zorg namen deel aan dit seminar. Vanuit het privacy-perspectief werd ingegaan op verschillende aspecten en nieuwe ontwikkelingen in de zorg.

Met Brenno de Winter als dagvoorzitter werd door verschillende spelers uit de zorgsector ingegaan op een aantal nieuwe ontwikkelingen aangaande privacy in de zorg. Zo werd ingegaan op de op handen zijnde wetswijziging van de Wet bescherming persoonsgegevens en de in januari bekend gemaakte nieuwe privacyrichtlijn. Daarnaast ging Walter Belgers van Madison Gurkha in op de beveiliging, welke onlosmakelijk is verbonden met de bescherming van privacy binnen bedrijven. De deelnemers hebben het seminar ervaren als ‘waardevol’ en ‘zeer nuttig’.

In het derde kwartaal zal wederom een Mitopics Seminar Privacy plaatsvinden. Ditmaal zal het seminar gericht zijn op privacy in het onderwijs.

Wilt u meer informatie over dit seminar, neem dan contact met ons op.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.