Risico’s van mobiele applicaties

Het komt steeds vaker voor dat ondernemers mobiele applicaties ontwikkelen en verspreiden. Dit is populair, maar niet zonder risico’s. Wie eraan begint, wordt opeens gezien als IT-leverancier, met alle gevolgen en verantwoordelijkheden van dien. Hans Kooij (Achmea), Tom Jozak en Walter van Holst (Mitopics) hebben gezamenlijk een artikel  hierover gepubliceerd in het laatste AutomatiseringsGids.

In het artikel ‘Risico’s mobiele applicaties’ wordt door de auteurs aangegeven welke stappen genomen moeten worden voor het toevoegen van een mobiele applicatie aan het marketingarsenaal. Hierbij wordt aandacht besteed aan de verschillende risico’s die dit met zich mee brengt. Aandachtspunten hierbij zijn de Europese regelgeving, waaronder de op handen zijnde uitbreiding van de consumentenbescherming, de aansprakelijkheid en garanties en het voldoen aan privacy-regelgeving.

Het volledige artikel, waarin u ook het stappenplan kunt vinden, kunt u via deze link lezen of downloaden.

Voor meer informatie over mobiele applicaties kunt u contact met ons opnemen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.