Sponsoring Alpe d’HuZes

Mitopics heeft het team Phit4Bike gesponsord op Alpe d’HuZez. Phit4Bike bestaat uit collega-adviseurs in de zorgsector waarmee Mitopics regelmatig op diverse wijzen samenwerkt.

Mitopics begeleidt en heeft begeleid bij diverse screeningsprogramma’s inzake het Nederlandse bevolkingsonderzoek (perinatologie, borstkanker en momenteel darmkanker). Deze projecten worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met RIVM en de regionale screeningsorganisaties, maar ook met andere adviseurs . Eén van de samenwerkende adviseurs waar Mitopics reeds lange tijd op een prettige en intensieve manier mee samenwerkt, is Medical Phit. Toen zij eind vorig jaar vroegen of Mitopics wilde sponseren bij hun Alpe d’HuZes acties hoefden we niet lang na te denken waar onze eindejaarsgift heen zou gaan. Inmiddels is Alpe d’HuZes wederom met succes afgerond en hebben de medewerkers van Medical Phit hun topprestatie geleverd met hun team Phit4Bike. Chapeau!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.