Boek over succesvolle IT-implementatietrajecten gepubliceerd

Het boek ‘Praktijk van softwareprojecten‘ is uit. Verschillende medewerkers van Mitopics leverden een bijdrage aan deze publicatie.

Themiek heeft voor het platform ICT informatiecentrum een uitgave gemaakt van een boek over de praktijk van softwareprojecten. Dit boek beschrijft aan de hand van een twintigtal cases succesvolle IT-implementatietrajecten. De bijdrage van Mitopics bestaat uit een uitgebreide introductie op het selecteren en implementeren van software en twee casebeschrijvingen.

De introductie beschrijft de verschillende noodzakelijke stappen en belangrijke aandachtspunten en risico’s met passende maatregelen voor  IT-selectie en  IT-implementatietrajecten .

De eerste casebeschrijving van Mitopics betreft de selectie en implementatie van Dynamics Ax bij bouwmaterialengroothandel SIG Benelux door AX-partner HSO. De tweede case beschrijft de
aanbesteding en outsourcing van IT-infrastructuur inclusief werkplekken en educatieve software bij de Koninklijke Auris groep door leverancier Unilogic.

U kunt dit boek gratis bestellen via de website van het ICT informatiecentrum. De publicaties van Mitopics zijn ook op onze website te vinden.

Voor meer informatie en advies over het succesvol begeleiden van selectie- en implementatieprojecten, kunt u contact met ons opnemen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.