Nieuwe norm voor projectmanagement: ISO 21500

Naar verwachting zal op 1 oktober 2012 een nieuwe ISO richtlijn voor projectmanagement “ISO 21500” gepubliceerd worden.

ISO 21500 is de eerste richtlijn voor projectmanagement die door nationale standaard autoriteiten in meer dan 30 landen is goedgekeurd en daarmee breed wordt gedragen. De richtlijn vormt hét uitgangspunt voor de ontwikkeling van normen op dit gebied.
Er zal, naar verwachting, door NEN een boek over deze richtlijn gepubliceerd worden. Dit boek beschrijft onder andere de mate van belang en wijze van toepassen van de richtlijn en probeert de meest voorkomende vragen te beantwoorden.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.