Mitopics op de Interne Logistiekdag 2012

Op 30 oktober zijn wij met een stand aanwezig op de jaarlijkse logistieke dag voor klantorder- en voorraadgestuurde maakindustrie. Richard Heijne den Bak, managing consultant van Mitopics , zal dagvoorzitter zijn tijdens dit congres.

Tijdens deze dag in Veldhoven zal de inzet van bedrijfsbesturingssystemen zoals ERP, PDM, CRM en productconfiguratoren centraal staan. Onderwerpen waar veel bedrijven in de klantorder- en voorraadgestuurde maakindustrie mee te maken hebben en die aan bod zullen komen tijdens dit congres zijn:

  • Selectie van ERP/PDM
  • oncurrentievoordeel met product- en sales configuratoren
  • Faalkostenreductie door effectief inzetten ERP/PDM
  • rends: cloud, mobility en business app’s
  • Integratie ERP, PDM, PLM, PCF, CRM
  • LEAN Manufacturing: wat is nu echt de toegevoegde waarde

Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken en deel te nemen aan het congresprogramma. Als opwarmer voor het programma kunt u ook de column ‘ERP-vraagstuk wordt integratievraagstuk’van Richard Heijne den Bak lezen in de Logistiek kennisbrief.

Indien u meer wilt weten over dit onderwerp stuurt u dan een mail aan Richard Heijne den Bak. Of kijk op www.internelogistiekdag.nl, hier kunt u zich ook inschrijven.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.