SaaS4Channel succesvol, 24 oktober jaarevent België

SaaS4Channel.eu (S4C) blijft groeien, ook in België. Het ledental nadert de duizend en de activiteiten worden uitgebreid. ICT-bedrijven worden gratis lid voor samenwerking en ontwikkeling van SaaS-diensten.

S4C heeft zich de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld. Onder andere door succesvolle ronde tafels en de jaarevents groeit het ledental richting de duizend.

Afgelopen week nam Mitopics als vaste kennispartner (m.n. op gebied van juridische aspecten, SLA’s, privacy en continuïteitsgaranties) deel aan de Cloud Channel Leadership Council. Daar bespraken we op strategisch niveau marktontwikkelingen en we hebben S4C input gegeven betreffende mogelijkheden tot uitbreiding van activiteiten door en voor de bijzonder interessante community van partijen die betrokken zijn bij, of geïnteresseerd in SaaS/Cloud. Vooral veel resellers hebben nog een grote slag te maken om hun business aan te vullen en veilig te stellen voor de toekomst.

In België vindt op 24 oktober het tweede SaaS4Channel-event plaats, met als thema ‘Succesvolle Transformatie. De ‘Cloud’ontwikkelingen gaan nu razendsnel. In vele Request For Proposals wordt een on premises aanbieding niet meer geaccepteerd. Als kanaalpartij kun je hierop inspelen, kun je veranderen en kun je de kansen pakken. Maar welke kansen? En hoe speel je hierop in? In ieder geval zal je organisatie veranderen. Je organisatie zal transformeren van product- naar dienstgericht. Maar hoe transformeer je? Hoe zorg je dat je het proces succesvol verloopt?

Als u dit event wil bezoeken, kunt u ons mailen voor een kortingscode. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Reinold van Bruggen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.