Even voorstellen, de versterking van het Vernieuwingsteam

Mitopics heeft weer een nieuwe medewerker in haar midden. Durk Boersma komt het Vernieuwingsteam versterken. In dit artikel stelt hij zich kort aan u voor.

Mijn naam is Durk Boersma en sinds kort ben ik werkzaam bij Mitopics als IT-consultant binnen het Vernieuwingsteam.

In 1988 ben ik geboren in het Friese Drachten, waar ik ben opgegroeid en mijn middelbare school heb afgerond. In deze periode is mijn affiniteit met ICT ontstaan. Toen ik achttien werd, ben ik vertrokken naar Enschede om daar Business and IT te gaan studeren aan de Universiteit Twente.

De combinatie tussen de business en de techniek van de IT sprak mij erg aan, wat ook mede mijn streven naar een baan in de consultancy heeft bepaald. In augustus van dit jaar ben ik afgestudeerd op het thema ‘Crowdsourcing binnen de Nederlandse Spoorwegen’, specifiek op het domein van de Nederlandse Intercitytreinen.

In mijn zoektocht naar een interessante en uitdagende baan, stuitte ik op Mitopics. Of eigenlijk andersom, Mitopics stuitte op mij. Na een aantal gesprekken, waarbij een wederzijds klik was, ben ik uiteindelijk op 15 oktober jongstleden begonnen.

In mijn vrije tijd ben ik veel actief op internetfora rondom klassieke Mercedes-Benz voertuigen. Naast het meepraten en meedenken over oplossingen voor technische vraagstukken, onderhoud ik ook mijn eigen Mercedes-Benz projecten. Tot slot ben ik actief lid van de W116 Club Nederland, waarvoor ik de website en het forum beheer en tourritten en technische dagen organiseer.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.