Platform Outsourcing Nederland: Open innovatie

De outsourcing day van Platform Outsourcing Nederland (PON) was weer inspirerend. De werkgroep Innovatie, waar van Mitopics Theo Bosselaers en Alan Steele Nicolson (voorzitter) aan deelnamen, heeft zich vanuit academisch, klant- en leverancierperspectief beziggehouden met verschillende vragen op gebied van innovatie.

Vragen die de werkgroep heeft behandeld zijn; wat is innovatie, welke types innovaties kunnen we onderscheiden, wat zijn de verschillende enablers en volwassenheidsniveaus. Er zijn drie types van innovatie te onderscheiden: optimize, improve the busines, create new business.

Voor ieder type zijn de best practices inclusief relevante kenmerken en lessons learned verzameld. Gisteren is het resultaat, het boek “Innovatie en Outsourcing”, aangeboden aan de voorzitter van PON.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot ons

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.